ریحان گراف

به گزارش همشهری آنلاین، یکی از متد های مراقبت طولانی مدت مواد غذایی فریزر کردن آنهاست. فریز کردن مواد غذایی با یکدیگر متفاوت است و راحتی دادن برخی از مواد غذایی در یخچال تغییراتی در طعم، بو و کیفیت به بود می آورد. پس همگی غذاها سزاوار سرزنش فریز کردن نیستند و خوردن چندی از غذاهای فریز شده می تواند زیان بخش و خطرناک باشد.

شما می توانید انواع خورش، سوپ، سبزیجات سرخ شده، صیفی جات مانند بادمجان، کدو، لوبیا را به رخساره سرخ کرده یا نیمه خبره درون فریزر قرار دهید. بخاطر انجماد و فریز کردن غذاهای خبره شده به روال مافوق عمل کنید: نکات لازم برای نگهداری مواد غذایی تو فریزر

غذاهایی را که می خواهید تو فریزر بگذارید، باید سرد شده باشند، بجای قرار دادن مواد غذایی مشتعل در فریزر، دمای فریزر را پایین می آورد و مدت زمان لازم برای انجماد افزایش می یابد؛ بوسیله همین دلیل غذاهای نو فریز شده یا مواد غذایی که قبلاً فریز شده ممکن است، فاسد شوند، پس بخاطر فریز کردن غذاهای داغ صبر کنید تا یخ شوند و بعد آن ها را در فریزر قرار دهید.

بخاطر فریز کردن غذاها، آن ها را به معادل نیاز هر وهله خویشتن بسته بندی کنید، زیرا اگر مقدار غذاها زیاد باشند، باز شدن خنک مواد فریز شده باعث شروع فعالیت باکتری های داخل آن شده و یخ کوفتن مکرر آن علت تغییر رنگ، بدبو شدن و فاسد شدن باقی مانده غذا می شود.

طریقه بسته بندی باید بی عیب باشد. برای حفظ عطر، طعم و رنگ جزیی طبیعی مواد غذایی، آن ها را درون پلاستیک فریزر و ظروف تو بسته استراحت دهید. اگر مواد غذایی را در کیسه فریزر می ریزید حتما هوای درون کیسه را خارج کنید. قبل از صبر اعطا کردن طعام تو فریزر ظروف غذاها را جهت پایین آوردن گرمی در آب خیلی سرد قرار داده و پس ازآن از خنک شدن در مقادیر معینی که بخاطر نیاز هر خانواده لازم می باشد در ظروف مخصوص فریزر ریخته و منجمد کنید.

کتاب سپرده بندی و نام مواد غذایی را روی هر سپرده بنویسید، تا آن ها را به موقع استفاده کنید.

برای فریز کردن انواع مواد غذایی در همه انفصال ها باید دمای فریزر شما دامن ۱۸ منصب سانتیگراد باشد تا مواد فریز شده سالم بمانند. فریز کردن غذاها حرکت مولکول های آن ها را کاهش می دهد و علت غیرفعال شدن میکروب ها، باکتری ها، مخمرها و کپک ها می شوند و از فساد مواد غذایی جلوگیری می کند. ► ماندگاری غذاهای ورزیده داخل فریزر

شما می توانید انواع خورش، سوپ، تفته ها و گوشت ورزیده را تو فریزر نگهداری کنید. برای فریز کردن کدو، بادمجان و لوبیا آن ها را قرمز کنید و داخل فریزر قرار دهید. ولی مدت نگهداری این غذاها متفاوت است. غذاهای پخته شده، آب گوشت، سوپ ها و خورش ها تا ۳ ماه در فریزر قابل نگهداری هستند. ► چه غذاهای پخته ای را نباید فریز کرد؟ غذاهای سرخ شده

نگهداری غذاهای سرخ شده تو فریزر باعث از بین روبیدن تردی و خوشمزگی غذاها و نرم شدن آن ها می شود، پس غذای سرخ شده  خود را فریز نکنید. برنج ماهر

برنج یکی از غذاهای پرمصرف است که ابدی مانده آن حاجت بوسیله محافظت خاصی دارد. منجمد کردن برنج پخته سبب ساختن تغییراتی در طعم، بو و چونی خوردنی می شود؛ پس بهتر است برنج پخته را فریز نکنید. اما چنانچه قصد فریز کردن برنج پخته را دارید آن ها را بیشتر از معمول پخته و در ظرف ها یا پلاستیک هایی به اندازه یک وعده غذایی ریخته و داخل فریزر راحتی دهید. غذاهای کنسروی

قرار دادن غذاهای کنسروی درون فریزر موجب حجیم و بزرگ شدن آن ها شده و انگیزه منفجر شدن خواه شکستن قوطی می شود. ماکارونی کاردان

قراردادن ماکارونی خواه پاستای پخته شده در فریزر جهت فلج شدن این طعام می شود، پس بهتر است اگر می خواهید ماکارونی را درون فریز بگذارید، آن را نیمه پز و فریز کنید و داخل زمان استفاده آن را داغ کنید. ماکارونی را قبل از داغ کردن برای مدتی در خارج از یخچال نگه دارید تا یخ آن کاملاً باز شود.

ذات: بهداشت نیوز
  • ۹۹/۰۷/۲۱

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی