ریحان گراف

با توجه بوسیله شرایط اقتصادی فعلی، وضعیت تورم بازار و کافی نبودن درآمدها، زنان بناء دار می توانند با فعالیت و کسب درآمد خود، بوسیله صرفه جویی خانواده کمک کنند. مشاغلی که برای زنان خانه دار تمجید می شود، باید طوری باشد که تمام شرایط بانوان در آن لحاظ شده و فارغ از جنبه سرگرمی و انباشته کردن اوقات فراغت، بتواند درآمدزا و پول ساز نیز باشد. اخیرا کلاس های رایگان تسلط آموزی برای بانوان در نظرآباد برگزار می شود. کلاس هایی که با تعلیم مهارت های اختصاص نوین و سنتی به زنان خانه دار، زمینه شاغل شدن و کسب درآمد آنها را فراهم می کند. کار بخاطر افزایش روحیه و تصرف درآمد

یکی از کارآموزان کلاس های مهارت آموزی دررشته چرم دوزی می گوید: ۲۱ سال مسکن دار بودم و بیشتر وقتم بوسیله بطالت می عفو. برای سرگرمی و سپری کردن اوقات فراغتم درون کلاس های چرم دوزی رشته کیف ثبت شهرت کردم، اما بعد از مدتی حساسیت کردم می توانم به این موضوع به عنوان یک شغل نگاه کنم، بوسیله همین تفکر بوسیله طور شدید کلاس ها را ادامه دادم و چرم دوزی مقدماتی را آموختم.  

«زهرا زاعدار» با بیان این که از دوخت کیف های کوچک و ساده مقدمه کردم و تولیدات خودم را بین دوستان و آشنایان فروختم، می افزاید: اینک بعد از گذشت یک سال، تولیدات حرفه ای تری دارم و با چند فروشگاه محصولات چرمی تو ارتباطم که محصولات غلام را می فروشند.
وی با رمز به تاثیر مثبت شاغل وجود داشتن خویشتن در زندگی شخصی اش امتداد می دهد: وقتی اوقات بیکاری خودم را با چرم دوزی لبالب می کنم، آرامش خاصی می گیرم و اضطراب از غلام دور می شود، به طوری که هر لحظه مانوس دارم مشغول دوخت و دوز باشم.  به گفته وی، علاوه پهلو اینها، با بیع محصولات درآمد نسبتا منت دارم که برای مخارج شخصی خودم کفایت می کند و به نوعی توانستم درون این سن و سال وارسته شوم. حتی قصد دارم با افزایش تولیداتم، برای حداقل یکی ۲ نفر دیگر از بانو های مسکن دار همچنین اشتغالزایی کنم.

وی که از وضعیت اشتغال خود راضی است، با بیان این موضوع که همه زنان خانه دار باید بخاطر افزایش روحیه خود تحرک داشته باشند، می گوید: بانوان ساختمان داری که صرفا به امور ساختمانی مشغول هستند و دغدغه ای سوا پخت و پز ندارند، زودتر پیر می شوند، بنابراین باید از اوقات فراغت خود بوسیله طرز احسن استفادهکنند. آرزوی تاسیس کارگاه هنری و اشتغالزایی

یکی دیگر از هنرجویان قدیمی کارگاه های آموزش احاطه تو نظرآباد که در ماخذ خامه زنی فعالیت می کند، می گوید: یک پسر ۵ ساله دارم و خودم حامی خانوار هستم. قبل از این، در یک شرکت تولید سبزیجات بسته بندی امر می کردم، اما حالا در خانه خودم، صنایع دستی قلم زنی تولید می کنم و طبق قراردادی که با چند فروشگاه دارم بوسیله آنها می فروشم و به رطوبت چند شاگرد همچنین گرفتم که به آنها اصول خامه زنی را آموزش دهم.

«مینا پیشگاهی» یکی از آرزوهایش را تاسیس یک کارگاه قلم زنی عنوان می نرم و ادامه می دهد: یکی از رویاهایی که داخل سر می پرورانم و قصد دارم به زودی جامه انجام به آن بپوشانم، ساخت یک اتلیه قلم زنی مهیا است تا بتوانم این ثمر سنتی و زیبا را به همه نقاط کشور نمایش کنم و از همگی مهم تر برای زنان سرپرست خانوار قرین خودم همچنین اشتغالزایی کنم. رونق اقتصادی با بهره گیری از صنایع دستی

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نظرآباد با رمز به وقار آموزش تسلط به بانوان خصوصا زنان مسکن دار می گوید: با توجه بوسیله این که اشتغالزایی برای بانوان از دستورالعمل های مهم سازمان میراث فرهنگی است، از سال ۹۲ کلاس هایی با عنوان کلاس های تسلط آموزی درون ۴ رشته تو نظرآباد برگزار شد.

«مهدی کاظمی» با اشاره به این که با گذشت زمان رشته های آموزشی دیگری نیز به این مجموعه اضافه شد، عنوان می نرم: زمان حال کلاس های کاملا رایگان آموزش چرم دوزی داخل ۲ رشته کیف و کفش، گلیم بافی، جاجیم بافی، قلم زنی، چهل تیکه دوزی، میناکاری، سوزن دوزی و بافتنی های سنتی البرز تو نظرآباد برگزار می شود.

وی با تاکید بر این که رویکرد و شعار این کلاس ها، ساختن اشتغال در خانه ها برای بانوان خانه دار است ادامه می دهد: اگرچه امکان ثبت نام آقایان نیز در این کلاس ها وجود دارد اما تاکنون مخاطب بیشتر این پیرامون ها، زنان بناء دار بوده اند که ۳۰ تا ۴۰ درصد آنها حامی خانوار هستند و با مهارت هایی که می آموزند، کسب درآمد می کنند.  

به گفته رئیس موسسه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نظرآباد، در هر ترم آموزشی حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ نفر در کلاس های رایگان شرکت می کنند و تو پایان هر دوره، محصولات تولیدی هنرجویان درون نمایشگاه های شهرستانی و استانی درون معرض نمایش استراحت می گیرد. وی با اشاره بوسیله این که تاکنون ۵ هزاره نفر در دوره های آموزشی شرکت کرده اند، می افزاید: پس از پایان پرگیر های آموزشی بوسیله هنرجویان مستعد وام ۱۰ میلیون تومانی ساختن مشاغل خانگی با بازپرداخت ۴ درصد دلبستگی می گیرد تا هنرجویان بتوانند بوسیله طور مستقل درآمدزایی داشتهباشند.

کاظمی با بیان این که امکان برخورداری از بیمه هنرمندان سازمان تامین اجتماعی، بیمه عشایری و روستایی نیز برای هنرجویان فعال در ماخذ های هنری حیات دارد می افزاید: درواقع کامل زمینه ها برای کمک به ایجاد شغل برای بانوان بناء دار مجهز شده است تا بتوانند علاوه کنار سرگرمی، درآمدزایی نیز داشته باشند.
  • ۹۸/۰۳/۱۳

نظرات (۱)

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

 

هم میهن ارجمند! درود فراوان!

 با هدف توانمند سازی فرهنگ ملی و پاسداری از یکپارچگی ایران کهن

"وب بر شاخسار سخن "

هر ماه دو یادداشت ملی میهنی را به هموطنان عزیز پیشکش می کند.

خواهشمنداست ضمن مطالعه، آن را به ده نفر از هم میهنان ارسال نمایید.

 

آدرس ها:

 

http://payam-ghanoun.ir/

http://payam-chanoun.blogfa.com/

 

[گل]

 

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی